Política

ERC de Premià de Mar es reivindica com a oposició

Els dos regidors destaquen la feina feta i assenyalen que treballen “pel poble”

ERC de Premià de Mar es reivindica com a “oposició activa” a l’Ajuntament. Així ho van manifestar els seus dos regidors, Josep Maria Molins i Josep Maria Ripollès, en una convocatòria per valorar l’equador de l’actual mandat. Els dos edils van fer un repàs de les aportacions que els republicans han fet durant aquest temps al ple municipal i van destacar el fet que ERC “treballa pel poble”. “El 90% de les mocions que hem presentat al ple han estat estrictament de caire municipal”, va emfatitzar Molins, que va destacar que “estant a la oposició, amb un govern en minoria, hi ha més possibilitats de poder tirar les propostes endavant”. Per la seva banda, Ripollès va repassar algunes decisions preses pel govern municipal (CiU i PSC) i va ser especialment crític amb la subvenció universal del 75% del cost dels llibres de text i del material escolar als alumnes dels centres públics i concertats del poble. “És una mesura desigual i nosaltres creiem que s’hauria de distribuir segons la renda de les famílies”, va argumentar Ripollès.

Els dos regidors republicans van qualificar l’actual govern d’“immobilista” i de “no tenir un projecte de futur per al municipi”. “S’està actuant en el dia a dia i tapant forats”, van denunciar els regidors, que van insistir en la necessitat d’“abordar de manera global un tema tan cabdal com és l’urbanisme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.