Torrent aprova la baixada de tarifes a les instal·lacions esportives de la ciutat

Es garantirà la prestació del servei a tots els abonats de la piscina coberta de La Cotxera mentre es canvia l'empresa concessionària

El plenari municipal ha aprovat les tarifes per al 2010 de les instal·lacions esportives de la Cotxera i Parc Central, amb una baixada sobre el preu actual del 0,8%, amb l'objectiu d'adaptar-les a la situació econòmica actual i facilita la pràctica esportiva a la ciutadania en general, amb preus més baixos que els aplicats durant el 2009.

Aquesta abaixada en el preu d eles instal·lacions esportives se suma a la dels impostos de circulació de vehicles i el d'activitats econòmiques, que afecten directament les empreses de la localitat.

L'ordenança fiscal per al 2010 aposta per reduir la pressió fiscal i per aplicar una política de despesa continguda, tot i suposar-li a les arques municipals un esforç ben considerable.

Però a més d'aquestes singularitats, el plenari municipal ha tractat l'expedient de resolució del contracte de concessió i gestió del centre esportiu de La Cotxera, que expira el 31 de desembre, i davant aquesta situació l'Ajuntament garantirà a tots els abonats d'aquest centre esportiu, el correcte estat d eles instal·lacions i la continuïtat del servei als usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.