Política

Procés sobiranista

L’ANC i la Intersindical-CSC llancen un missatge de tranquil·litat als funcionaris per l’1-O

La sectorial de treballadors públics de l’entitat i el sindicat asseguren que els treballadors públics “no han de patir” perquè no se’ls podrà imputar

Reclamen als grups independentistes que assegurin del tot la protecció d’aquest col·lectiu

La sectorial de treballadors públics de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Intersindical-CSC han celebrat aquest dilluns una assemblea oberta a la que han acudit més de 300 funcionaris. L’objectiu de l’acte: infondre tranquil·litat i contrarestar els arguments de l’Estat, que, segons ells, “desinforma i amenaça” els treballadors públics de cara al referèndum de l’1 d’octubre.

Els responsables de les dues organitzacions han exposat els arguments legals i tècnics pels quals asseguren els treballadors públics “no han de tenir por” de col·laborar i participar de qualsevol preparatiu de l’1-O.

El sindicat i l’Assemblea garanteixen que els funcionaris “no han de patir” perquè ni la desobediència ni la prevaricació se’ls podrà imputar per participar del referèndum, ja que les responsabilitats seran “sempre d’un càrrec polític”.

En aquest sentit, apunten que l’Estat “no tindrà capacitat operativa per notificar a tots els funcionaris personalment què té prohibit fer”.

Malgrat tot, la sectorial de l’Administració Pública de l’ANC ha demanat al Parlament i els grups independentistes que perfilin més la llei del referèndum per tal que protegeixi completament l’actuació dels treballadors públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia