L'oposició municipal de Torrent demana el final d'obra definitiu de l'edifici M-17 del Parc Central i que s'entreguen els pisos

Davant del retard de les obres de l'edifici conegut com a M-17 de Parc Central, els grups de l'oposició municipal i amb major mesura el Grup Socialista, han demanat al govern del PP de Torrent que prenga les mesures necessàries i que s'hi responsabilitze de l'acabament de les obres sense cap rebaixa en les qualitats dels pisos que van estar adjudicats en el seu moment a les joves parelles que hauran d'habitar-los.

L'edifici és un gratacels de 135 habitatges, tots ells protegits i s'esperava que esdevinguera una de les tres torres emblemàtiques de la plaça de la Concòrdia. Fou sortejat a juliol del 2006, però els seus propietaris encara esperen l'entrega de claus, tres anys després de realitzada l'adjudicació.

Una entrega de propietats que hauria d'haver-se realitzat el passat mes de setembre, però que s'ha vist retardada inexplicablement per problemes sorgits entre la promotora i l'empresa constructora, després que Nous Espais es veiera insolvent per a tirar endavant amb les problemes sorgits.

Tot i una manifestació pública de l'alcaldessa de Torrent en que s'anunciava que tot es resoldria en sis setmanes, aquesta és l'hora que el termini promés per la primera munícep ha expirat i tot resta tal i com estava al principi.

Els propietaris es troben totalment escamats perquè, ara fa poc més d'un any, a juny de 2008, es van veure forçats a signar una modificació de qualitats que alça una forta polseguera mediàtica, però aquesta és l'hora, que no han pogut veure encara els seus pisos. A més d'això, ara han de fer front a un pagament de 24.000 euros que no estava previst en les condicions inicials del sorteig.

No espot jugar així

PERE ROSSELL

Cada dia que passa i aquest problema no s'ha resolt, esdevé un problema més gros per a l'alcaldessa de Torrent i per al grup polític que li fa de suport amb la majoria absolutíssima que li permet jugar de qualsevol manera amb aquest tema i amb altres dels que hi ha plantejats al poble. No ho admeten, però estan jugant amb els diners i amb la propietat de joves parelles que van confiar que disposarien d'un lloc on establir-se en la zona alta de Torrent i aquesta és l'hora que, després de tres anys de celebrat el sorteig, tot està en bajoqueta. Però el pitjor de tot és que estic convençut que quan entraran, descobriran els nyaps existents en la seua construcció i, aleshores les reclamacions hauran de fer-les al mestre armer, i si no, al temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.