Política

Venen murals a Solsona per la campanya del referèndum

L’Assemblea Nacional Catalana de Solsona ha posat a la venda els murals que quatre artistes solsonins van pintar el dia de Sant Jordi en favor de la campanya del referèndum de l’1 d’octubre. Les obres són dels artistes Jaume Cuadrench, Ramon Padullés, Pere Cuadrench i Josep Miquel Torres. Els quadres estaran exposats a la plaça del Ruc i qui vulgui adquirir-ne un haurà d’omplir una butlleta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona incloent-hi l’import que es vol oferir per la compra de l’obra. Hi ha temps fins al dissabte dia 2 de setembre. Aquell mateix dia, a dos quarts d’una del migdia, els quadres s’assignaran al postor més alt.

A més, l’ANC de Solsona ha informat que tothom qui ho vulgui ja es pot inscriure als autobusos per anar a la Diada de l’Onze de Setembre a Barcelona. Sortiran de Solsona a les dotze del migdia i la inscripció val 10 euros per persona. Hi ha temps fins al 6 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.