El tribunal de comptes obri diligències d'investigació sobre contractes de publicitat fets per l'Ajuntament de Torrent

El Tribunal de Comptes de l'Estat ha iniciat diligències preliminars, a l'Ajuntament de Torrent a causa de la denúncia presentada pel grup municipal del Bloc Nacionalista que va ser admesa a tràmit amb data 30 de novembre del 2009 sobre disposició de fons per al pagament de factures de publicitat en una pàgina web en 2007.

Els fets es remunten a la legislatura de 2007, en la qual apareixien en la comptabilitat municipal dos contractes, dels quals no s'han trobat còpies en la documentació de la corporació, per un import de 25.056€ cada un, que suposadament es van validar durant el mes de març del 2007.

El seu pagament es formulava per mitjà de mensualitats de 2088 € cada un a favor d'un particular i una empresa de comunicació que dirigia ell mateix. En total, ha quedat acreditada la disposició de 10.440€ a compte dels mencionats contractes.

El grup municipal del Bloc ha recordat que la mencionada pàgina que comptava amb este suport econòmic institucional va jugar un important paper durant la passada campanya electoral.

Els components del Bloc Nacionalista a la corporació torrentina volen conéixer les raons per les quals es van tallar els pagaments i si va ser perquè no hi havia contracte ni conveni firmat.

En aquest sentit, el responsable del Bloc ha mostrat una gran satisfacció per l'inici d'estes diligències que donaran explicacions i transparència a la gestió dels comptes públics. «Els documents i explicacions que no han volgut donar el PP i el PSOE les hauran de facilitar al Tribunal de Comptes i podrem conéixer la veritat sobre estos fets», assegura Sento Beguer, síndic portaveu dels nacionalistes torrentins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.