Política

Sáenz de Santamaría reuneix els secretaris d’Estat per analitzar mesures contra les lleis de desconnexió

La Comissió estudia les mesures a adoptar després de les decisions que prengui el govern de la Generalitat

El Consell de Ministres impugnarà divendres la Llei del Codi Tributari de Catalunya

La vicepresidenta, ministra de la Presidència i per a les Administracions Territorials del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha reunit aquest dimecres a la Moncloa els secretaris d’Estat i els sotssecretaris per estudiar les mesures contra els lleis de desconnexió de la Generalitat de Catalunya, entre les quals la impugnació de la Llei del Codi Tributari de Catalunya.

Segons ha explicat l’Executiu en una nota de premsa, la vicepresidenta ha convocat la Comissió General de Secretaris d’Estat i Sotssecretaris per “deliberar i aprovar totes les mesurades que calgui adoptar després de les decisions que prengui el govern de la Generalitat”.

L’anàlisi de les mesures a adoptar pel Govern de Mariano Rajoy es produeix després de la decisió de la Mesa del Parlament d’admetre a tràmit el projecte de llei de referèndum, que Junts pel Sí i la CUP van presentar al juliol.

Una de les qüestions analitzades en la reunió ha estat el recurs d’inconstitucionalitat contra diversos preceptes relatius a la Llei del Codi Tributari de Catalunya que divendres que ve s’aprovarà al Consell de Ministres.

La Llei del Codi Tributaris es va aprovar el 28 de juliol al Parlament amb els vots de Junts pel Sí i la CUP per donar cobertura a l’Agència Tributària. És la primera de les tres anomenades lleis de desconnexió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia