Política

El PSC demana als seus alcaldes que “no es precipitin” a l’hora de respondre al govern sobre els locals de votació

El govern ha enviat una carta als ajuntaments que confirmin la disponibilitat dels centres de votació “habituals”

El partit recomana als seus alcaldes que atenguin les indicacions legals del secretari i l’interventor municipal

El PSC ha recomanat als seus alcaldes que atenguin les indicacions legals que facin el secretari i l’interventor municipal davant l a carta que el govern de la Generalitat a enviat als ajuntaments catalans per confirmar la disponibilitat dels centres de votació “habituals”, segons han informat fonts socialistes a l’ACN.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, comuniquen als alcaldes que compten amb els locals que habitualment es fan servir com a col·legis electorals per tal de celebrar el referèndum de l’1 d’octubre i els dona 48 hores per confirmar-ho o notificar variacions.

Des del PSC han indicat als seus alcaldes que “no es precipitin” en la resposta. Aquest posicionament segueix la línia indicada en l’argumentari que el PSC ja va enviar als seus càrrecs locals fa uns mesos on es recomanava que abans de prendre cap decisió demanessin un informe escrit i signat pel secretari de l’ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia