Política

El regidor del PSC de Valls Josep Batet presenta la seva dimissió “per dignitat personal” davant l’1-O

Tot i que no milita a la formació, Batet es va presentar en el segon lloc de la llista socialista als comicis del 2015

Al seu parer, el partit “s’hauria d’haver posicionat d’una altra manera” davant el referèndum i l’actuació del govern i la justícia espanyoles

Josep Batet, regidor del grup del PSC a l’Ajuntament de Valls, ha presentat aquest dilluns al matí la seva dimissió en desacord amb la posició dels socialistes davant el referèndum de l’1 d’octubre, segons ha avançat El Vallenc .

Segons ha explicat a l’ACN, l’escorcoll al setmanari El Vallenc –on col·labora com a articulista– i els fets dels darrers dies l’han impulsat a plegar “per dignitat personal”. Al seu parer, el PSC “no està responent” i “s’hauria d’haver posicionat d’una altra manera” davant el referèndum i l’actuació del govern i la justícia espanyoles. “Estic sota unes sigles on no m’hi sento a gust i la meva ideologia ja no em deixa continuar”, ha justificat.

Batet s’ha posicionat a favor del procés en diverses ocasions. De fet, el ja exregidor afirmat que deixa el càrrec també per poder anar a votar l’1 d’octubre “amb la cara ben alta”.

Batet, que no milita al PSC, va ser convidat a formar part de la candidatura del PSC en els comicis municipals del 2015 per la seva trajectòria en el món de la cultura popular i tradicional de la ciutat i va anar en el segon lloc de la llista.

La portaveu del grup municipal, Rosa Maria Ibarra, ha reconegut que la dimissió de Batet respon al seu posicionament sobre la independència i per no sentir-se “còmode” amb la postura del PSC. Ibarra ha manifestat el seu respecte per la decisió del seu fins ara company de grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia