Política

universitats

procés sobiranista

La UB suspèn les classes de Filologia, Matemàtiques i Informàtica per seguretat

Un grup d’estudiants entra a la sala del claustre de la UdL per demanar que la universitat es posicioni favor de l’1-O

La Universitat de Barcelona (UB) ha difós un comunicat on explica que, per raons de seguretat, aquest dimarts queden suspeses les classes de les Facultats de Filologia, de Matemàtiques i d’Informàtica. La resta de centres mantenen la normalitat acadèmica. El comunicat afegeix que al llarg del dia s’anirà informant de qualsevol novetat respecte del funcionament de la Universitat.

A través del seu compte oficial de Twitter , també s’ha donat a conèixer la suspensió, així com que els estudiants continuen amb l’ocupació pacífica . La plataforma Universitats per la República continua la tancada d’estudiants a la UB “en defensa de les llibertats”.

Par la seva part,a la Universitat de Lleida un grup d’estudiants ha entrat aquest dimarts a la sala on es feia el claustre extraordinari de la universitat per fer pressió i que el rectorat es posicioni a favor del referèndum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.