Política

Els advocats recolliran demà les denúncies per l’1-O a Sant Julià de Ramis

A la seu del col·legi d’advocats a la ciutat s’hi poden tramitar les dels fets de Girona

El grup d’advocats voluntaris que assessoren els ciutadans víctimes de la violència policial de l’Estat seran demà a la tarda a l’ ajuntament de Sant Julià de Ramis per recollir les denúncies dels veïns de la població, on el diumenge 1 d’octubre havia de votar el president Carles Puigdemont. De les quatre de la tarda a les vuit del vespre, atendran els veïns de Sant Julià. Es demana als afectats que aportin informes mèdics, vídeos, fotos i testimonis, a més de la denúncia dels fets. Des d’ahir, però, els advocats ja han començat a recollir les denúncies des de la seu del Col·legi d’Advocats a Girona , a la plaça de Jaume Vicens Vives, número 4. A la seu del col·legi, s’hi recullen les denúncies pels fets succeïts als col·legis de la ciutat.

A Aiguaviva, pendents

A Aiguaviva , on la policia va carregar amb gasos lacrimògens i va provocar diversos ferits, s’ha programat per avui a les vuit del vespre una sessió informativa. A partir d’aquesta sessió, es fixarà un dia perquè els advocats s’hi traslladin i així recollir les denúncies. L’objectiu és presentar tres querelles col·lectives per les càrregues policials de l’1-0. Els lletrats animen tots els afectats a afegir-se a aquestes causes conjuntes, ja que així “no quedarà cap denúncia pel camí”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia