Política

Municipal

El PSC creu que el govern de Manlleu queda feble

“L’Ajuntament de Manlleu queda amb un govern desdibuixat, feble.” Així és com ahir Marta Moreta, portaveu del grup del PSC a Manlleu, valorava en roda de premsa el trencament del pacte de govern d’ERC, grup que, segons els socialistes, “ha demostrat que no té paraula”. “ERC ha prioritzat la seva ideologia per sobre de les persones i la població de Manlleu”, va dir acompanyada dels altres dos regidors socialistes al consistori: Àlex López i Antoni Poyato.

“Nosaltres hem tingut una bona relació amb ERC mentre ha durat, ha sigut una bassa d’oli, ni un sol enfrontament; vist que no hi ha hagut cap conflicte, que ERC expliqui per què trenca el pacte”, exposava Moreta. “Vam pactar perquè teníem i tenim la voluntat de treballar per Manlleu” deixant de banda els temes nacionals, va subratllar la portaveu socialista, que al final de tot va comentar que des d’ERC li havien dit que, si estripava el carnet, podien continuar parlant. Amb tot, i per al que queda de mandat, hi afegia: “Farem una oposició constructiva, no anirem a xafar res.”

Els regidors van exposar els principals temes iniciats amb ERC, des del POUM i la modificació de la zona del Poquí fins a la negociació de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, passant per la reforma de Can Mataró, entre d’altres. També van recordar que el PSC, ni DUI ni 155.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.