Política

Setge al procés sobiranista

Ciutadans s’hi torna, a Llavaneres

El partit taronja organitza un míting amb Rivera, Arrimadas i Cantó després que el ple de l’Ajuntament els hagi declarat persones no grates

L’alcalde lamenta l’actitud de confrontació i fa una crida al civisme i l’educació

Poc s’imaginava el govern de Llavaneres, liderat per ERC i el grup independent Acord, com se li giraria en contra la declaració de diferents dirigents de Ciutadans, entre altres personalitats espanyoles, com a persones no grates al petit municipi maresmenc. Després que la cap de l’oposició, Inés Arrimadas, ho denunciés en el ple del Parlament de la setmana passada, ara el partit taronja ha decidit que la millor resposta que poden donar és muntar-hi un gran míting demà amb la presència estel·lar de les tres persones que teòricament no són del grat de l’Ajuntament: la mateixa Arrimadas; el president del partit, Albert Rivera, i el diputat Toni Cantó. Com s’acostuma a fer, la formació taronja ha fet una crida a totes les agrupacions locals a assistir-hi de forma massiva. De fet, tenen intenció de posar a disposició dels militants i simpatitzants autobusos gratuïts des de tots els racons de la demarcació de Barcelona.

La pugna també s’ha visualitzat al carrer, on han aparegut cartells que assenyalen els impulsors de la iniciativa popular i el mateix alcalde, Joan Mora, a qui acusen de dividir i fracturar la convivència veïnal d’un poble que durant anys havia estat feu del PP i l’únic municipi barceloní amb un batlle popular. Enmig d’aquesta polèmica, Mora lamenta que l’únic objectiu que es busca amb aquesta actitud és “la confrontació i el descrèdit”. “Volen arrelar-se en el seu victimisme i exposar-lo com a argument de força”, va afegir-hi. Per aquest motiu, considera que la millor lliçó que es pot donar a Cs és “la del civisme i l’educació” i fer “com si res”. “Cadascú a les seves ocupacions i normalitat absoluta”, defensa Mora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia