El Bloc Nacionalista de Torrent denuncia la manca de seriositat del Pla Confiança

El síndic portaveu del Bloc Nacionalista a l'Ajuntament de Torrent ha presentat una moció davant el plenari municipal perquè la corporació presidida per l'alcaldessa Maria Josep Català, inste la Generalitat Valenciana perque s'apliquen de manera immediata i amb la major celeritat, els projectes inclosos al Pla Confiança per a Torrent, en concret els 4 aprovats per la corporació local al Plenari de 24 d'abril del 2009.

En concret es tracta de quatre projectes que disposen del vistiplau dels grups municipals amb representació política. Al Mercat municipal, es preveu la remodelació de l'àrea comercial i sala d'usos múltiples, situat a la Plaça Colom. La remodelació i adequació de la Casa del Major del carrer de Sant Gaietà. La instal·lació de la gespa i l'enllumenat en el camp de futbol Sant Gregori B» situat a l'avinguda Pérez Galdós i la restauració i remodelació dels vestuaris en el camp de futbol Sant Gregori B.

El volum econòmic d'aquestos projectes fa un total de més de 15 milions d'euros, quantitat aquesta sobre la que no es té cap notícia, ni tan sols consignació pressupostària segons l'opinió del Bloc Nacionalista de Torrent.

No és or tot el que lluu

PERE ROSSELL

Lluny del que es puga pensar, l'Ajuntament de Torrent no disposa de suficient crèdit pressupostari. De fet, els pressupostos municipals per a l'any del qual portem una vint-i-cinquena de dies resta sense presentar i, per tant, s'hi funciona amb unes xifres prorrogades de l'any anterior. Les obres previstes i aprovades per la corporació per a desenvolupar gràcies al Pla Confiança de la Generalitat Valenciana, ha perdut tota l'idem i ben poca gent opina que es podran desenvolupar. La Generalitat Valenciana, en mans d'aquesta administració i d'aquests administradors, ha perdut tota la confiança del veïnat, excepció feta d'aquella que es promou per a tirar endavant amb la Copa Amèrica, la Fórmula 1 i l'open de tennis que s'hi realitza a l'Àgora. Tot s'ho emporta la gran urbs, mentre els ajuntaments passen la mà per la pared. Gràcies que el nostre té el mateix color polític que el que representa el president Camps, perquè de no ser així, la diferència seria ben gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.