Política

Eleccions 21-D

La junta electoral fa tapar quadres de polítics a l’Ajuntament de Balaguer

L’edifici funciona avui com a local electoral

L’autora assegura que les obres, on apareixien retrats de membres de totes les formacions, van ser denunciades per Ciutadans

La Junta Electoral ha obligat la pintora Aida Martí a tapar els quadres de la seva exposició “Un romànic contemporani”, a la qual apareixien imatges de polítics catalans a l’Ajuntament de Balaguer, que aquest dijous és col·legi electoral a les eleccions al Parlament.

L’autora ha explicat a Europa Press que fa uns dies, a petició de la junta electoral va tapar els quadres i va col·locar uns cartells en els quals es podien llegir frases com “Estem de dol” o “Els quadres seran sempre nostres” i que aquests cartells els ha hagut de treure “perquè ho ha demanat un apoderat de Ciutadans”.

“M’han dit que si no els retirava es podia impugnar la mesa, jo no volia, és casualitat que la sala sigui col·legi electoral i que siguin retaules de polítics, amb imatges de vuit polítics: Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Inés Arrimadas, Xavier García Albiol, Anna Gabriel, Pablo Iglesias, Miquel Iceta i Mariano Rajoy, segons ha detallat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia