Política

Suport als presos polítics

L’ANC i Òmnium convoquen per demà concentracions de suport a Junqueras a les capitals de comarca

El Suprem revisa aquest dijous la situació de presó preventiva del vicepresident cessat

També es farà un acte simbòlic a Sant Vicenç dels Horts amb la presència dels màxims representants de les entitats sobiranistes

L’ANC i Òmnium han convocat per aquest dijous diverses concentracions de suport a Oriol Junqueras, que precisament està citat demà al Tribunal Suprem per revisar la seva situació de presó preventiva a petició de la seva defensa.

Destaca especialment la concentració ciutadana prevista a la plaça de la vila de Sant Vicenç dels Horts, la localitat de Junqueras. Les entitats també han estès la convocatòria a totes les places d’ ajuntaments de capitals de comarca.

Junqueras fa dos mesos que és a la presó d’Estremera acusat dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons. Està previst que a Sant Vicenç dels Horts intervinguin l’alcaldessa, Maite Aymerich, així com el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i el vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia