Política

Política municipal

El PDeCAT de Malgrat triarà el cap de llista a les municipals per primàries obertes

El regidor Jofre Serret és l’únic candidat que ara hauran de ratificar associats i simpatitzants

El PDeCAT de Malgrat sotmetrà a militants i simpatitzants la tria del nou candidat a les eleccions municipals del maig del 2019. La formació ha anunciat que posa en marxa el procés per dotar-se d’un cap de llista i que ho fa a través de primàries obertes. Jofre Serret, actual segon tinent d’alcalde del govern, ha formalitzat l’única candidatura en el període que acabava ahir. A partir del dia 10 començarà el procés per presentar el seu programa als associats i simpatitzants. Una campanya que s’allargarà durant 13 dies i que culminarà el divendres 23 amb la votació al Centre Cultural.

Serret, responsable de les àrees d’Acció Social i Ciutadania, Formació d’Adults, Gent Gran, Igualtat, Salut Comunitària, Salut Pública i Inserció Laboral, té una destacada trajectòria dins el partit i la seva branca jove. Militant de la JNC des del 2007, va entrar a les files de CDC dos anys després i a l’Ajuntament durant el mandat del 2011. Si es compleixen les previsions, substituirà la fins ara cap de llista, Neus Serra, que lidera el partit des del 2003 i que actualment porta la cartera d’Habitatge a l’Ajuntament i fa de portaveu del govern. Fonts del PDeCAT a nivell comarcal confirmen que la fórmula de les primàries obertes s’aplicarà a tots els municipis amb la voluntat d’enfortir la decisió dels associats i simpatitzants a l’hora d’estructurar els lideratges de la formació i els programes electorals que es presentin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia