Política

Sense espais per a l’1-O i Pompeu Fabra a Maçanet

Maçanet no tindrà, de moment, cap espai públic amb el nom d’1 d’Octubre ni amb el del lingüista Pompeu Fabra perquè el ple municipal va rebutjar la iniciativa d’ERC. “És incomprensible”, diu el portaveu, Xavier Xarbau.

ERC (4 edils) va quedar sola en el ple del febrer. Amb l’absència de l’edil del PSC, els vuit de l’equip de govern van tombar la iniciativa. ERC proposava que l’espai que hi ha entre els carrers Llevant, Puig-Marí, Barcelona i avinguda Bellavista, al sector de Bellavista, es digués “plaça de l’1 d’Octubre”. Pel batlle, Josep M. Ciurana, “la urbanització no ha estat recepcionada” i, per tant, el consistori no hi pot intervenir.

Ciurana no veuria malament que hi hagués un espai municipal amb el nom d’1 d’Octubre o carrers amb noms de dones. “Hi ha d’haver, però, una pluja d’idees i que la gent voti”. L’equip de govern, format per AM, CiU i els edils no adscrits Guinó i Mengibar, tampoc va avalar que un carrer dugui el nom d’Arquitecte Romaní, l’autor del primer pla general maçanetenc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia