Política

Iceta: “El nostre país té una identitat que és plural”

“No voldríem que l’article 155 de la Constitució s’hagués d’aplicar novament, els encoratgem a que no es torni a provocar”, apunta el líder del PSC

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha defensat que catalunya “té una identitat que és plural” i s’ha mostrat crític amb els articles escrits en el passat pel candidat de JxCat, Quim Torra. Per començar, Iceta s’ha adreçat al candidat Torra per preguntar-li si “respectarà el marc legal vigent”, si “és capaç d’assumir que Catalunya està formada per tots els habitants també el que parlen castellà o altres llengües i els catalans que parlen espanyol”. A més, ha demanat conèixer com” evitaran la fractura” i finalment saber com vol establir quin és el diàleg que ha posat sobre la taula al primer debat. Iceta s’ha dirigit a Torra en relació a l’article 155 i a l’acció del futur govern. “No voldríem que l’article 155 de la Constitució s’hagués d’aplicar novament, els encoratgem a que no es torni a provocar com ho van fer el 6 i 7 de desembre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia