Política

L’ANC farà una campanya d’estiu per internacionalitzar les aspiracions independentistes

L’entitat impulsa un pla de treball per denunciar “les violacions de drets civils i polítics a Catalunya en el marc de Nacions Unides”

El secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que s’ha reunit aquest dissabte a Caldes de Malavella (Selva) ha acordat posar en marxa una campanya d’estiu que durarà tot el juliol i agost per “enllaçar l’11-S amb l’1-O i demostrar que la força col·lectiva” que, segons l’entitat, “permetrà assolir la República catalana”.

A través d’un comunicat, l’ANC ha detallat que “està pensada de forma oberta i flexible per tal d’oferir un ventall de possibilitats o accions on cada territorial podrà escollir i adaptar-les a la seva realitat”. L’entitat també s’ha proposat internacionalitzar les aspiracions independentistes i impulsar “un pla de treball dirigit a promoure el coneixement i la denúncia de les violacions de drets civils i polítics a Catalunya en el marc de Nacions Unides, en col·laboració amb l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) i obert a altres entitats”.

Durant la reunió d’aquest dissabte també s’ha acordat implementar una nova intranet i un sistema multiconsultes per tal de facilitar les consultes als socis de l’ANC, una demanda altament sol·licitada pels seus membres de ple dret i pel mateix secretariat nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia