El Senat de Tarragona dóna suport a l'alcalde en la gestió de la vegueria

Tot i algunes crítiques, hi va haver consens a reclamar que es reconegui la capitalitat

«Hi ha hagut algunes veus crítiques, però al final tothom ha donat suport al consistori. Tenim la confiança que la batalla s'acabarà guanyant.» Així ho va assegurar l'alcalde de Tarragona un cop acabada la reunió amb el Senat de Tarragona. Segons Ballesteros, els membres del Senat van arribar a un consens a l'hora de reivindicar que es reconegui la capitalitat de la ciutat en la nova llei de vegueries, i que la vegueria s'anomeni vegueria de Tarragona.

De la mateixa manera ho van corroborar alguns senadors, com ara Oriol Grau, que va explicar que hi va haver algunes posicions crítiques amb l'estratègia de l'alcalde, «tot i que, finalment, el batlle ha aclarit alguns dubtes», va comentar. Segons el senador Josep Maria Buqueras, Ballesteros va informar el Senat de tota l'estratègia que s'està elaborant perquè es tinguin en compte les reivindicacions del consistori. Buqueras va assegurar que la posició del Senat «és la unitat».

D'altra banda, la senadora Olga Xirinacs va destacar que hi ha molts ciutadans que no tenen ben assimilada la llei de vegueries. De la mateixa manera es va expressar el senador Jordi Freixa: «Hi ha molta desconeixença entre la ciutadania, i així ho hem fet saber a l'alcalde.»

Nova imatge turística

Al Senat de Tarragona es va presentar ahir la nova imatge corporativa Tarragona Turisme, tot i que, davant la rellevància del tema de la vegueria, la presentació del nou logotip va quedar en un segon terme. Tot i això, Olga Xirinacs va assegurar que es traca d'un logotip molt encertat. «Representa l'amfiteatre amb color blau, i després la pedra amb colors torrats», va explicar l'escriptora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El “mateix” finançament arreu de Sánchez fixa “l’horitzó ambiciós” per a Romero

barcelona

Escòcia vol recuperar l’esperit del 2014

Londres

Una campanya tacada per la violència

Los Angeles
Eduard Díaz
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de Llagostera (ERC)

“L’equip de govern viu de les rendes del mandat anterior”

Llagostera
Christopher Carnie
Representant a Catalunya de Europe for Scotland

“El referèndum va ser un dia d’orgull”

Barcelona
estats units

El pressumpte assassí de Trump, acusat de possessió d’armes de foc

barcelona
rússia

Putin decreta que l’exèrcit rus tingui 1,5 milions de soldats per a l’1 de desembre

barcelona
tribunals

Primera aplicació de l’amnistia fora de Catalunya

barcelona
estat espanyol

La presidenta del CGPJ proposa Berberoff com a vicepresident del Suprem

barcelona