Política

L’ANC i Òmnium anuncien mobilitzacions per la llibertat dels presos polítics

Les entitats sobiranistes recorren a les xarxes socials per convocar concentracions a les presons per rebre els presos traslladats

L’ANC, Òmnium i l’Associació Catalana de Drets Civils han convocat a través de les xarxes socials una concentració per demà dimecres a les 19.00 a Sant Joan de Vilatorrada. L’objectiu és anar fins a l’entrada de la presó de Lledoners, on és previst que arribin demà Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, procedents de la presó de Brians-II. Els quatre primers presos traslladats a les presons catalanes hauran passat la nit de dimarts a la presó de Zuera, a l’Aragó, des d’on seran traslladats a la presó de Brians-II.

A Lledoners, farem un acte polític per a continuar exigint l’alliberament dels presos polítics’, ha dit el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri. També es convoca una concentració a Figueres per a anar fins a la presó en el cas que demà dimecres també arribin a la presó del Puig de les Basses Carme Forcadell i Dolors Bassa.

Aquesta és una de les mobilitzacions anunciades per aquestes entitats. A més, anuncien la convocatòria d’una manifestació a Barcelona aquest dissabte, 14 de juliol, a la tarda. Els detalls sobre el lloc i l’hora es comunicaran més endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.