Política

L’alcalde de Breda repetirà com a cap de llista d’ERC

L’alcalde de Breda, Dídac Manresa, repetirà com a cap de llista d’ERC en les municipals del 2019, segons ha decidit l’assemblea local del partit. Manresa considera que a l’equip de govern li queda feina pendent, com ara “la redacció del pla general i l’ampliació de la GI-552”, informa el partit en una nota de premsa.

El 2015, Manresa va obtenir la majoria absoluta (6 regidors d’11) i, a l’hora de fer balanç dels tres anys de mandat, destaca la posada en marxa del porta a porta, la reducció de l’endeutament i la redacció del pla director de Patrimoni. Cal recordar que el consistori va comprar l’ala nord del claustre de l’antic monestir i que en l’espai vol fer una plaça.

El batlle bredenc és regidor des del 2011 i serà cap de llista per tercer cop. Fa set anys, la formació republicana va empatar en nombre de regidors amb CiU (4), que va mantenir l’alcaldia gràcies a un pacte amb Tots per Breda. Manresa (Breda, 1986) és diplomat en magisteri d’educació primària i cursa el grau de dret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia