Torredembarra Decideix comença a treballar per aconseguir 130 voluntaris

La plataforma Torredembarra Decideix, que té previst organitzar el 25 d'abril que ve la consulta sobre la independència al municipi, es va presentar ahir al vespre oficialment en societat amb l'objectiu de començar a reunir voluntaris.

Segons va explicar ahir un dels membres de la comissió que gestiona la plataforma, Francesc Mercadé, l'objectiu de l'entitat és intentar arribar als 130 voluntaris, la xifra de persones que es necessitarien per aconseguir organitzar un referèndum per a les gairebé 13.000 persones que es calcula que tindrien dret a vot a Torredembarra. Actualment, la plataforma ja ha aconseguit aplegar uns quaranta voluntaris entre els veïns del municipi.

En l'acte de presentació, que es va dur a terme al casal municipal, hi van ser presents com a convidats Uriel Beltran, responsable d'extensió territorial de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, i Jordi Fàbrega, president de la plataforma de càrrecs electes Decidim.cat. L'acte es va tancar amb un sopar, els beneficis del qual es destinaran a la campanya.

Torredembarra Decideix vol organitzar la consulta amb els mateixos mitjans que s'ofereixen al municipi en unes eleccions oficials, i es planteja l'objectiu d'aconseguir obrir fins a deu col·legis electorals per ser presents a tots els punts del terme municipal. L'Ajuntament s'ha compromès també a oferir suport material a la iniciativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.