El PSOE de Torrent proposa l'EMAT com a lloc on exposar la mostra censurada

L'Espai Municipal d'Art de Torrent és una sala destacada i molt ben comunicada

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Torrent, ha presentat una proposta davant el Plenari perquè l'exposició «Fragments d'un any» organitzada per la Unió de Periodistes Valencians, puga veure's a l'EMAT, la sala d'exposicions situada a l'Edifici Metro de l'Avinguda.

Aquesta mostra fotogràfica s'ha convertit, de la nit al matí, en destacada notícia d'àmbit estatal perquè estava prevista la seua exposició al MUVIM i ha estat censurada pel president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

L'exposició recull 91 fotografies de 38 redactors gràfics valencians i resum allò més significatiu del que ha passat durant l'any 2009. Les instantànies reflectixen una realitat en la qual tenen cabuda imatges de múltiples temes socials, culturals i també polítics: la campanya de vacunació per a prevenir la grip A, les eleccions europees, les demores en l'aplicació de la Llei de Dependència, els problemes educatius, els enderrocaments del Cabanyal o el cas Gürtel.

No s'atrevirà, no

PERE ROSSELL

En aquestos casos és quan s'observa el comportament disciplinat de la militància d'un partit i és per això que, per molta sol·licitud que els socialistes torrentins hagen fet al plenari del consistori perquè la sala municipal d'art de la vila aprofite de contenidor de la censurada exposició de fotografies dels reporters gràfics valencians, l'alcaldessa de Torrent no s'atrevirà a contradir al seu president de formació política (l'home del Ferrari roig) i molt menys encara al president que encapçala la institució que diu ser l'ajuntament d'ajuntaments. L'alcaldessa perdrà l'oremus —n'estic segur— en quan li passen el text d'aquesta sol·licitud i reaccionarà amb aquella coneguda frase que sol pronunciar la deretona espanyola: «fins ací podríem arribar!». Doncs això: fins ací podem arribar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.