Política

Els tres cossos policials escenifiquen el treball conjunt

El cas de Cornellà podria posar fi als recels de Ripoll

Interior manté el nivell 4 amb mesures de reforç

El cap de la comissaria superior de coordinació central dels Mossos d’Esquadra, Rafel Comes, va detallar que ahir a la tarda es faria una reunió conjunta amb agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil responsables en matèria antiterrorista per compartir informació del succés de Cornellà de Llobregat. Aquest és el primer cas en què els tres cossos policials han de demostrar que poden treballar plegats amb eficàcia i abandonar els retrets pels gihadistes de Ripoll, esmorteïts perquè el jutge de l’Audiencia Nacional que porta el cas, Fernando Andreu, els ha donat feina a tots pel que fa als atemptats de Barcelona i Cambrils

Per la seva part, el Ministeri de l’Interior va decidir ahir mantenir el nivell 4 reforçat d’alerta antiterrorista després de l’atac a la comissaria de Cornellà del Llobregat dels Mossos. A més, ha activat un protocol de mesures d’autoprotecció complementàries per tots els membres dels cossos de seguretat de l’Estat.

Després del presumpte atac terrorista, Interior va avançar la reunió de la taula de valoració de l’amenaça terrorista, que es reuneix setmanalment, per tal d’abordar “qualsevol canvi en la situació de l’amenaça”, segons informa el departament dirigit pel ministre Fernando Grande-Marlaska en un comunicat. I a Catalunya, el president, Quim Torra, amb el conseller d’Interior, Miquel Buch, va presidir ahir a la tarda la reunió del gabinet de coordinació antiterrorista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia