Política

Albiol diu ara que visitaria els presos si li demanen per interès “personal”, però no per “estratègia” política

El líder del PP retreu a Puigdemont que li vulgui donar lliçons a través de les xarxes socials després de “fugir com un conill” a l’exili

Xavier Garcia Albiol ha explicat aquest dimarts que la seva negativa a visitar els presos a Lledoners, com els mateixos líders independentistes li havien demanat, és per no participar d’un “espectacle”. El líder dels populars catalans assegura que si li demanen per interès “personal” no tindria “cap problema” en visitar-los. “El que pretenen és convertir la presumpta visita en un espectacle i no participaré en aquestes estratègies que volen seguir provocant confusió”, afegeix.

Albiol també ha replicat a la picabaralla amb Carles Puigdemont a través de les xarxes socials, a qui retreu que li vulgui donar “lliçons” des de l’exili: “Si és tan valent o patriota i s’hagués quedat, en lloc de fugir com un conill, potser tindria una certa autoritat”. De la mateixa manera que ho ha fet amb la invitació a presó per part dels presos, Albiol també ha qualificat de “show” l’escenografia d’aquest dimarts davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on Miquel Buch i Neus Lloveras han declarat per l’1-O. “Forma part d’un ritual per distreure el personal alguns dies”, assegura Albiol.

Albiol ha tornat a demanar la convocatòria d’eleccions a Catalunya i també a l’Estat per “sortir del bucle” en el que, segons ell, s’han instal·lat els dos governs. El líder popular explica que les negociacions per aprovar els pressupostos “d’aquí i d’allà” és un exemple de la situació “esperpèntica” i “incoherent” de la política espanyola i catalana.

L’explicació del líder dels populars catalans sobre la negativa a visitar els líders polítics empresonats es produeix després que El Punt Avui recordés unes paraules seves fetes el passat mes d’octubre –amb motiu d’una entrevista que li va fer El Punt Avui TV– i en les quals deia que si els presos li demanaven, ell no tindria cap problema a visitar-los a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.