Política

Els regidors insisteixen que l’alcalde de Verges va “calmar els ànims”

Acaben les declaracions dels testimonis citats a la comandància de la Guàrdia Civil

Es vol aclarir quin va ser el paper de Sabater arran de la punxada massiva de rodes que va viure el poble l’octubre de l’any passat

Els regidors de l’Ajuntament de Verges (Baix Empordà) que han declarat com a testimonis a la comandància de la Guàrdia Civil de Girona han reiterat que l’alcalde va “calmar els ànims” en la reunió convocada després de la punxada massiva de rodes al municipi. Es vol aclarir quin va ser el paper d’Ignasi Sabater arran de la situació viscuda al poble.

Aquest dimarts han acabat les declaracions previstes amb dues regidores d’ERC i una del PDeCAT. A la sortida, la regidora Susagna Mustera ha detallat que ha explicat als agents que ella, precisament, va ser una de les afectades i que la reunió del 4 d’octubre va servir per calmar els ànims i per explicar als afectats quins passos havien de seguir. La Guàrdia Civil està elaborant un informe en el marc de la investigació contra l’alcalde de la població per un suposat delicte d’incitació a l’odi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia