Política

La regidora Sònia Gràcia encapçalarà Junts per Fornells

En aquest mandat porta les àrees de Benestar Social i Salut

Té una trajectòria de vint anys com a regidora

Els membres de la secció local del PDeCAT de Fornells de la Selva han escollit Sònia Gràcia per encapçalar la llista per a les eleccions municipals del maig. En els comicis del 2015 va anar de número tres de la candidatura que va liderar l’actual alcalde de la població, Narcís Boschdemont, que va prendre la decisió personal de no tornar-se a presentar. Boschdemont destacava ahir que Gràcia serà “una gran candidata”, ja que “té molta experiència” en l’àmbit local i “és qui millor coneix el funcionament del consistori”. És, concretament, qui fa més anys que és regidora, ja que aquest 2019 farà dues dècades que va entrar a l’Ajuntament. Va ser regidora durant l’època de l’alcalde Gabriel Casas; també en els 4 anys que va assumir l’alcaldia Mateu Parera-Nieto, i en el mandat de Boschdemont, en què Gràcia és responsable de Benestar Social i Salut.

Des del 1983, la formació havia concorregut als comicis municipals com a CiU, i en aquesta pròxima cita a les urnes el grup es presentarà sota el paraigua de Junts per Fornells-Junts per Catalunya.

Gràcia explica que agafa el repte amb valentia i il·lusió, i, tenint en compte el moment del país, espera poder aportar “el seu granet de sorra”. Un aspecte important que es preveu en el pròxim mandat es focalitzarà en el centre del poble, el seu pulmó. El projecte s’ha fet mitjançant un procés de participació ciutadana, que permetrà establir una zona de continuïtat entre un gran espai: el parc de l’escola, la plaça dels Països Catalans i la plaça Onze de Setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.