Política

Independents per Fornells aborda la desobediència civil

La desobediència civil va centrar l’acte organitzat pel grup Independents per Fornells diumenge al Centre Social U d’Octubre de 2017 de Fornells de la Selva. A l’acte, amb el títol Llei vs desobediència civil, que va fer petita la sala del centre social, hi van participar els advocats Jaume Alonso Cuevillas, Montserrat Vinyets i l’activista de La Forja Carla Costa. Durant la xerrada, els ponents van parlar de la desobediència civil no violenta i les seves conseqüències, sempre des de la perspectiva del cas català. Els integrants del projecte d’Independents per Fornells es van mostrar satisfets de la rebuda de la iniciativa.

Defensa dels drets

Els ponents van deixar clar que desobeir és una obligació en defensa dels drets fonamentals quan aquests són perseguits o criminalitzats. Els participants també van reclamar el retorn dels exiliats i l’alliberament dels presos polítics, i van manifestar el seu suport i força per “les companyes encausades en totes les causes relacionades amb el procés d’autodeterminació de Catalunya”, així com explícitament a la recent Caputxinada de la UdG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia