Política

El Suprem evitarà imatges amb manilles per garantir “la dignitat” dels presos, que dinaran dins del tribunal

El tribunal donarà tractament d’autoritat a Torra si ve al judici de públic i ho comunica formalment

El Tribunal Suprem vol garantir la “dignitat” dels presos tant en els trasllats com en la seva estada dins de l’edifici durant el judici de l’1-O.

En una trobada amb periodistes, el president del Suprem, Carlos Lesmes, ha explicat que es volen evitar imatges amb manilles i que els presos dinaran dins de l’edifici amb un càtering per evitar que durant el recés del migdia hagin de ser traslladats fins als calabossos de l’Audiència Nacional.

També ha explicat que es donarà tractament d’autoritat al president Quim Torra si aquest comunica formalment que vindrà a alguna sessió.

Lesmes defensa que el judici és “una oportunitat excel·lent” per posar de manifest “la qualitat” del sistema judicial, l’estat de dret i la democràcia i garanteix “màxima transparència i publicitat”. De fet ja s’han acreditat més de 600 periodistes per cobrir les sessions del judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia