castelldefels

La consulta sobre la independència no es farà el 25 d'abril

Castelldefels no celebrarà finalment una consulta sobre la independència el 25 d'abril. Així ho va decidir la plataforma Castelldefels Decideix, que va fer marxa enrere davant la falta de suports necessaris per tirar endavant el procés, segons van explicar en una comunicació al Facebook. En aquest escrit, la plataforma, que ha decidit dissoldre's, lamenta no haver rebut suport ni institucional ni del teixit associatiu de la població. Aquesta era una de les localitats del Baix Llobregat on s'havia previst una consulta en la tercera onada, la que es preveu amb un nombre més elevat de municipis, prop de 190.

Segons aquesta comunicació, la decisió es va prendre en l'última assemblea que va fer la plataforma, en la qual va valorar la situació en què es trobava en l'àmbit organitzatiu, tant pel que fa a suport humà com econòmic. «Cal ser conscients que no hem aconseguit el suport (econòmic, humà, associatiu i social) necessari per poder tirar endavant el procés electoral», s'hi afirma. La plataforma lamenta no haver aconseguit suport institucional, però hi afegeix que tampoc no se n'ha obtingut «ni del teixit associatiu ni de la majoria de la ciutadania».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.