Política

Balliu (JxCaldes) destaca la feina feta com a millor aval

L’alcalde de Caldes engega la campanya de reelecció remarcant també que cal apostar per gent del poble

Madrenas en ressalta la proximitat i valentia

L’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, va destacar ahir al migdia la feina feta durant aquest mandat –“la majoria de coses del programa estan fetes”– com a millor aval per continuar, en el seu acte de presentació com a candidat de Junts per Caldes de Malavella. En un Casino de Caldes ple, Balliu va repassar les obres engegades –va destacar la millora de la carretera que travessa el municipi i la nova escola, entre d’altres– i també l’activitat cultural i social que s’ha anat desenvolupant al municipi. En aquest sentit, va ressaltar que fa quatre anys es debatia si Caldes era un “poble dormitori” i que ara ja no perquè “és un poble viu on es fan moltes coses”.

Balliu va explicar que es tornava a presentar perquè queden “coses pendents essencials” i té “un projecte de futur basat en el turisme i l’economia, però mirant pel poble”. Va voler transmetre també el missatge que la seva llista serà “gent del poble” en contraposició a la que va presentar fa quatre anys Cs i que va quedar segona.

Elogis de Madrenas

Balliu va estar acompanyat de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que va destacar la “proximitat” de Balliu –“sap escoltar”– i també la “valentia”, com la resta d’alcaldables de Junts per Catalunya, de presentar-se en moments de país tan complicats. En aquest sentit va subratllar que els comicis són molt importants perquè en la situació actual “on es pot treballar de veritat per a la República és als municipis”. L’acte va acabar amb un vídeo de la visita de Balliu i alguns dels regidors a Carles Puigdemont a Waterloo, on el president va agrair el suport al poble de Caldes i va desitjar sort a Balliu.

LA FRASE

Vinc amb el cap alt perquè s’ha fet bona feina. Ens presentem perquè no hem acabat i encara tenim il·lusió
Salvador Balliu
alcalde de caldes de malavella i candidat de junts per caldes


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.