Els diners de Catalunya

Avui se celebrarà a Figueres una taula rodona amb el títol La independència és negoci? Viabilitat econòmica d'un estat català. L'acte, organitzat per la plataforma Figueres Decideix, tindrà lloc a la sala d'actes del Centre de Negocis Cinc, a 1/4 de 9 del vespre. Les ponències aniran a càrrec del Cercle Català de Negocis i hi intervindran el responsable de relacions institucionals de l'associació, Albert Codinas; el secretari general, Joan Canadell, que parlarà de dèficit fiscal i de les limitacions per al desenvolupament català; el sotspresident, Jaume Vallcorba, farà una ponència anomenada Els avantatges d'un estat propi i el full de ruta, i, finalment, el president del CCN, Ramon Carner, tractarà de L'esperança desfeta i el futur de Catalunya. També està prevista la intervenció de l'historiador Albert Testart, que forma part de la plataforma Figueres Decideix. Aquesta és la quarta activitat que s'organitza per promoure la consulta, que es farà el 25 d'abril a la capital de l'Alt Empordà.

Per altra part, aquesta setmana està previst a Figueres que s'iniciï la recollida del vot anticipat, que es farà en diferents espais públics de la ciutat. Pel dia de la consulta hi haurà un total de setze punts per poder votar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.