Política

Raimon Trujillo, nou candidat de JuntsxCat a Palamós

Tot i tenir 26 anys, en fa 12 que treballa pel projecte, renovat ara sense Pallí i Subirats

L’assemblea del PDeCAT de Palamós va aprovar dilluns, per unanimitat, l’aposta pel president local, Raimon Trujillo, com a nou cap de llista per a les eleccions locals del maig. El nou alcaldable destaca per la joventut, té 26 anys, tot i que en fa 12, quan encara adolescent, que es va implicar en el projecte en temps d’Isabel Ruiz. I explica que han bastit “un equip amb una quarantena de persones noves”, amb un projecte “a dotze anys” que, al marge del resultat i aspiracions per al pròxim mandat, aspira a “rodar i que la gent de Palamós el conegui”.

Trujillo anuncia una llista transversal, amb noms pròxims fins ara a ERC i la CUP, i defensa la feina feta per Jordi Pallí i Francesc Subirats al govern –que no continuaran– i avança que cal “més participació”, i posa com a exemple el pla especial del port, per redefinir el passeig del Mar, treure més profit de la mancomunitat amb Calonge i Vall-llobrega i enriquir la promoció econòmica “traient més suc dels creuers”. També opina que s’hauria d’enfortir la policia local per corregir la “inseguretat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia