Girona Decideix ja ha recollit 1.614 vots anticipats de la consulta sobiranista del 25-A

Es pengen 350 banderoles per la ciutat i un vídeo a internet

La campanya de Girona Decideix s'intensifica aquestes últimes tres setmanes per aconseguir una alta participació en el referèndum sobre la independència, que es farà a la capital gironina el 25 d'abril. Així ho demostra que les campanyes de vot anticipat ja hagin permès recollir més de 1.600 vots. El portaveu de Girona Decideix, Biel de Montserrat, assegura que la plataforma està molt satisfeta «del ritme de vot anticipat que s'ha assolit fins ara» i que confien que «a mesura que s'apropi el 25-A encara creixerà més». Els vots recollits fins ara representen un 2% dels 78.000 ciutadans que podran votar el dia de la consulta.

Dissabte al matí, la mesa de vot anticipat se situarà a la Rambla de Girona, mentre que a la tarda es posarà a l'Espai Gironès, en una taula compartida amb dues urnes que permetrà rebre el vot dels saltencs, i també el dels gironins que passegin per les botigues del centre comercial. Diumenge, la mesa aprofitarà el gran nombre de famílies que van al parc del Migdia al matí per anar a buscar més vots.

350 banderoles

Un altre objectiu d'aquestes últimes setmanes és garantir la presència pública de la consulta, per això s'han penjat 350 banderoles en carrers com el passeig d'Olot, passeig de la Copa, carretera Barcelona, Emili Grahit o el pont de l'Areny. També s'han penjat uns 200 domassos en balcons. «Amb les últimes mesures promocionals, com ara les banderoles o els domassos, es generarà més ambient de consulta al carrer i aconseguirem arribar a un major nombre de ciutadans.» També s'ha editat un vídeo que es difondrà per internet per animar els ciutadans a votar el proper 25 d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.