L'Alcalde de Silla consuma la destrossa del Parc de l'Estació per fer un Casal

El Bloc Nacionalista denuncia el que considera una barbaritat per tractar-se del parc més antic del poble

El regidor del Bloc Josep Melero ha declarat que «la destrossa del Parc de l'Estació suposa un clar exemple de com el socialistes de Silla governen d'esquena al poble, un exemple d'autisme polític, i una autèntica barbaritat que només pot entendre's per la mania persecutòria de Baixauli per pescar vots entre les falles encara que siga a costa de la resta del poble».

Tanmateix, el regidor del Bloc ha reconegut que si en la pròxima legislatura el Bloc té responsabilitats de govern demanarà que s'enderroque el casal que s'està fent i que es torne el parc al seu estat original. De fet ja ha anunciat que aplegat el cas no governarà amb ningú que no accepte aquesta condició que no és del Bloc si no de la ciutadania de Silla que ha mostrat la seua oposició a aquest desgavell del govern socialista de la localitat.

Melero ha volgut remarcar que des del Bloc s'ha fet tot el que s'ha pogut per frenar el projecte, donar suport a la Plataforma Salvem el Parc, organitzar la manifestació més nombrosa a Silla des de la transició, demanar una consulta popular al plenari mitjançà una moció d'urgència i fins i tot parlar amb màxims responsables del PSOE valencià per veure si podien fer entrar en raó Baixauli, ja que a Silla ni els mateixos militants socialistes han sigut capaços de fer-ho, malgrat els intents d'una gran majoria d'ells que, han vist en aquest projecte, un greu perill per al futur electoral de l'agrupació socialista local.

Sense miraments

PERE ROSSELL

La veritat és que quan alguna persona torna a Silla després d'haver passat algun temps, s'adona sobre la qualitat política i cívica de la primera autoritat municipal només xafar el primer carrer. La localitat canvia no sols des del punt de vista de la geografia i dels traçats de les places i carrers, sinó també pels decorats ètics, polítics i de qualitat de participació.

Des de les darreres eleccions, la qualitat participativa de Silla ha anat minvant i degradant-se a passos gegantins. Ho proven les actituds del primer munícep, que han arribat a provocar la dimissió de seues regidores i correligionàries, en tal de no perdre majories davant del plenari. Ho subratlla el fet que l'alcalde president del consistori d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, pense ara, i abans també, que el carrer i el disseny de la vila és seu. També ho manifestava un altre polític del paleolític estatal i pel que s'hi veu, l'alcalde de Silla vol perpetuar-se d'igual manera que ell, a base d'accions autoritàries. Que voleu que hi fem?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Veneçuela

La UE acorda no reconèixer la “legitimitat democràtica” de Maduro

Barcelona
Guerra a Europa

Un avió de combat F-16 enviat pels Estats Units s’estavella a Ucraïna

Barcelona
Iran

L’ONU alerta que Teheran acumula cada vegada més urani enriquit

Barcelona
Guerra a Gaza

L’OMS anuncia un pacte amb Israel per vacunar contra la pòlio a la Franja

Barcelona
Europa

París i Londres acorden reforçar la cooperació sobre immigració irregular

Barcelona
Estats Units

ABBA reclama a Trump que no utilitzi la seva música per a la campanya

Barcelona
política

Rull visita Puigdemont i acusa el Suprem de posar traves a l’amnistia

barcelona
política

L’alcalde de Mataró es postula per presidir la FCM

mataró
societat

Eduard Sallent tornarà a la Regió Metropolitana Sud dels Mossos

barcelona