Uns 50 observadors internacionals legitimaran la consulta del 25-A a Girona

Validaran el desenvolupament democràtic del referèndum i faran informes després de la jornada

La voluntat de Girona Decideix perquè la consulta sobre la independència compleixi totes les garanties democràtiques permetrà que uns 50 observadors internacionals provinents d'arreu del món puguin donar fe del bon desenvolupament de la jornada i del respecte a tots els preceptes democràtics del referèndum.

S'espera que, entre els observadors, hi hagi personalitats del món polític o d'estaments com el judicial, que solen gaudir de prestigi en els seus països d'origen i que són un element clau per garantir que el vot en la consulta respecta tots els criteris democràtics, un fet bàsic perquè es validin els resultats posteriorment.

Els observadors seguiran tota la jornada del 25 d'abril i el recompte al final del referèndum, amb l'objectiu que l'endemà puguin presentar el seu informe sobre allò que hagin pogut comprovar sobre el terreny durant la votació.

Acte pel «sí» de Maulets

L'agrupació juvenil Maulets ha programat per dissabte vinent un acte a favor del «sí» en la consulta sobre la independència del 25 d'abril. L'escenari de l'acte serà la plaça dels Jurats de Girona i s'iniciarà a quarts de vuit del vespre amb l'acte polític. Les corrandes amb el grup Cor de Carxofa acompanyaran el sopar. Coincidint amb el Madrid-Barça es projectarà el partit a la mateixa plaça i la vetllada s'acabarà amb el concert de Miquel del Roig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.