El ministeri de l'Habitatge selecciona Gandia per formar part de la xarxa d'iniciatives urbanes

L'elecció de Gandia com a representant de la Federació Espanyola de Municipis i i Províncies, en la Xarxa d'Iniciatives Urbanes, permet participar de forma significativa en la gestió dels fons comunitaris mitjançant l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques urbanes, segons ha manifestat públicament el responsable d'urbanisme de l'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de la Safor, Ferran Mut.

El ministeri, ha convocat els diferents representants, per a una primera sessió de treball de la Xarxa d'Iniciatives Urbanes a celebrar dimecres 14 d'abril. Es tracta aquesta organització governamental, d'una de les xarxes sectorials previstes al Marc Estratègic Nacional de Referència per al període de fons 2007 - 2013, com a principal mecanisme de coordinació en matèria de desenvolupament urbà i fons comunitaris.

La Xarxa d'Iniciatives Urbanes, esdevé un instrument essencial per poder incorporar l'urbanisme i la millora social i econòmica de les ciutats, per a la gestió i programació dels fons europeus i es planteja com a un fòrum obert d'intercanvi d'experiències i bones pràctiques urbanes que hagen rebut finançament comunitari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.