Uriel Bertran conduirà l'acte de presentació d'Alcover Decideix

La convocatòria està prevista pel dia 16 d'abril a l'edifici de Ca Cosme

L'acte serà conduït per Uriel Bertran, responsable de la Coordinadora Nacional per a la Consulta sobre la Independència, i durant la presentació es donaran a conèixer els integrants de l'equip de persones que assumiran les responsabilitats en les diferents comissions per organitzar.

La consulta a Alcover, que es preveu pel proper diumenge 20 de juny, en segueix d'altres ja organitzades a diverses poblacions de Catalunya durant la jornada del 13 de desembre i el 28 de febrer. La comissió organitzadora de la consulta destaca la iniciativa com una «expressió d'organització popular i cívica de gent no adscrita a cap partit polític que té voluntat d'implicar el conjunt del poble en la celebració d'aquesta consulta democràtica». Fins ara han estat moltes les adhesions rebudes per part de persones particulars que donen suport a la celebració d'aquesta consulta a Alcover.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.