Política

El PSC qüestiona, a Palafrugell, que hi ha obres fora de termini

ERC i PDeCAT diuen que el retard permet amortitzar crèdits al 4% i obrir-ne per sota

El portaveu i alcaldable del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, va criticar dimarts en el ple “l’incompliment per part del govern d’ERC i el PDeCAT dels terminis d’execució de dues obres finançades amb recursos de superàvit pressupostari del 2016, considerades “inversions financerament sostenibles” i que s’haurien d’haver conclòs abans no acabés el 2018. Per l’alcalde, i candidat d’ERC, Josep Piferrer, “l’endarreriment només fa que els diners reservats vagin a amortitzar crèdits” oberts, i va defensar que n’eixugaran un amb un interès del 4% i n’obriran “un de nou amb condicions més avantatjoses”. Entre les obres que havien d’estar finalitzades, hi ha l’aparcament de Llafranc i la reforma de l’antic Museu del Suro.

Fernández va posar sobre la taula una factura pendent a final d’exercici a l’ACA que Piferrer diu que ja està pagada perquè va arribar abans de les vacances de Nadal. I els resultats pressupostaris que s’han reduït de 4,4 a poc més d’un milió en dos anys. Però l’alcalde defensa que “no hi ha dèficit i hi ha menys diners a la caixa i més al carrer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia