Política

Víctor Puga és el “candidat de progrés” de l’Escala

L’actual alcalde es presenta per segon cop i ara ho fa com a Candidatura de Progrés (CP)

L’actual alcalde de l’Escala, Víctor Puga, va confirmar ahir a través d’un comunicat que encapçalaria per segona vegada un projecte per a l’Escala, una candidatura de progrés en les eleccions municipals del 26 de maig.

“Ho faré –va anunciar– amb un equip que aspira a governar l’Escala amb l’objectiu de continuar treballant per la cohesió social i el progrés econòmic del municipi.”

El candidat de la Candidatura de Progrés afirma: “No hi ha res més gratificant que treballar pel teu poble i contribuir a millorar la qualitat de vida dels teus veïns per aquest motiu.” Per això Puga assegura que afronta el repte “amb il·lusions renovades i amb el convenciment que només escoltant tothom i treballant per a tothom, tindrem un projecte d’èxit per a l’Escala”.

Aquesta és la segona ocasió que Puga encapçala una candidatura a l’alcaldia a l’Escala. La primera, el 2015, la llista tenia el nom del PSC, tot i que només una de les candidates, Ramona Viella, era militat socialista. Puga, alcalde de l’Escala tot el mandat, veu “amb satisfacció la feina feta” i va aprofitar el comunicat per agrair el suport de tots els regidors amb els quals ha format govern i també el suport de totes les persones que van “sumar”.

“Amb l’ajuda de tots i totes –manifestava ahir– avui l’Escala és una població més atractiva, turísticament més competitiva, més culta, amb millors equipaments, millors infraestructures i amb millors espais públics al servei de residents i visitants.”

LA FRASE

L’objectiu és continuar treballant per la cohesió social i el progrés econòmic del municipi
ç
Víctor Puga
Cap de llista de la Candidatura de Progrés (CP)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.