Política

L’Escala millora l’asfaltatge d’una quarantena de carrers de la trama urbana

Els treballs afecten vials de diversos sectors com ara Montgó, Riells, Puig Sec, Rosa Lau o el nucli antic

Forma part de la partida anual de conservació

L’Escala està reasfaltant una quarantena de carrers de la població, unes reparacions que s’emmarquen en els treballs de manteniment anuals del paviment urbà. De fet, tant aquest any com també l’anterior l’Ajuntament de l’Escala ha destinat una partida de 500.000 euros a aquests treballs de reforç, que, en aquesta ocasió estan servint per actuar en carrers de diversos sectors –entre altres zones a Montgó, Riells, Puig Sec, Rosa Lau o al nucli antic–, en aquells trams en què l’asfalt està en més mal estat de conservació. Està previst de fressar i reasfaltar les parts malmeses i també, en algunes ocasions, eliminar les arrels dels pins que fan malbé el carrer, cosa que pot significar que es produeixin alguns talls puntuals de la circulació als carrers afectats.

Els treballs, que es van adjudicar a l’empresa Rubau Tarrés per 462.220 euros, preveuen actuacions diverses com ara fressar els laterals en tot el tram del carrer que s’hagi de reparar, així com estendre una superfície d’aglomerat asfàltic de 4 centímetres, segons està previst en el projecte.

Es reasfaltarà la part inicial del carrer de Gràcia, el carrer Pintor Massanet, la travessera Saguer, el carrer Enric Serra, el carrer del Mig, el passeig Lluís Albert i el passatge de la Tramuntana. També es faran treballs de reparació i manteniment als carrers del Gregal, de Llebeig, del Camí Ample, dels Recs, del Puig, al passatge de Tarragona, 51, i al primer tram del carrer dels Mallols, així com al carrer de Llierca, el passatge dels Cossis, 39, el passatge dels Cossis, 35, i els carrers Bassegoda i de la Vall d’Aran.

Ara es farà també el segon tram del carrer Galceran de Recasens, el carrer de Colom, el carrer Berenguer, el carrer de la Figuera, el carrer del Mont, el primer tram del carrer del Pirineu, tres trams diferents del carrer del Manol, el carrer del Corral d’en Romí i el passatge de l’avinguda Montgó, 140.

Així mateix, estan previstos treballs als carrers del Bosc, de la Neu, de la Muga, el segon tram del carrer del Pirineu, el carrer de Núria, el segon tram de l’avinguda de Montgó, el carrer de Trencabraços, el primer tram del carrer del Port del Rei i el carrer de la Solitud.

LA XIFRA

462.220
euros
és el cost dels treballs, un cop adjudicats a l’empresa Rubau Tarrés, que és qui els executa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia