Política

La gestió urbanística municipal, origen de la llista Endavant Tossa

Ramon Gascons encapçala un grup de veïns preocupats per projectes de TU

Les municipals de Tossa tenen una llista nova: Endavant Tossa. Un grup de veïns preocupats per projectes urbanístics de l’actual equip de govern, Tossa Unida (TU), han fet un pas endavant i aspiren a gestionar l’Ajuntament del seu poble. Ramon Gascons en serà l’alcaldable.

Gascons, de 51 anys, és gerent d’una empresa d’automoció de Blanes. El coneixement dels plans per convocar una consulta sobre el port –“allò era de tot menys un port [en referència a la construcció d’un hotel i uns habitatges]”– i la urbanització de la Cala Morisca ha estat “el detonant”, admet.

Gascons, membre d’Amics de Tossa, diu que són un grup d’una vintena de persones que treballen per al bé de Tossa. “Hi ha gent jove i dones empresàries”, avança. Endavant Tossa és la quarta llista local. TU (Gisela Saladich) Junts (Imma Colom) i ERC (Gregori Martínez) ja estaven confirmats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia