Política

L’exalcalde Lorca tanca la llista de Junts per Figueres

L’alcalde i candidat de Junts per Figueres, Jordi Masquef, incorpora a la seva candidatura l’exalcalde de la ciutat i actual president de Càritas, Marià Lorca, que tancarà la llista amb el número 21. Masquef justifica la incorporació honorífica de Lorca com “un aval”, reivindicant “la il·lusió i l’empenta” que va significar aquella etapa per a Figueres i agraint el suport de l’alcalde de la ciutat de la seva infantesa. Marià Lorca i Bard té 80 anys i va ser alcalde de Figueres (CiU), entre els anys 1983 i 1995.

Crítica del PSC

D’altra banda, l’alcaldable del PSC a Figueres, Pere Casellas, qüestiona que l’Ajuntament de Figueres faci coincidir la Festa de la Gent Gran amb la jornada de reflexió de les eleccions municipals i demana que s’ajorni la festa al mes de juny. Per l’alcaldable del PSC, voler aprofitar aquesta festa “és una maniobra partidista impròpia d’un Ajuntament que vulgui mantenir la neutralitat institucional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia