A Vilafant poden votar 4.600 persones en tres col·legis electorals

Les votacions sobre la independència de Catalunya, al municipi de Vilafant, es faran el 25 d'aquest mes en tres espais: la sala polivalent del nucli antic i els centres cívics de les Mèlies, a la urbanització del Camp dels Enginyers, i de les Forques. En total, tenen dret a vot 4.600 persones, que són les majors de setze anys que hi ha empadronades al municipi.

La plataforma Vilafant Decideix ja fa unes setmanes que va iniciar la recollida del vot anticipat, coincidint amb la celebració de la Fira del Conill, que es va fer el passat 28 de març. Diumenge passat es va celebrar una altra activitat en què la gent també va poder votar. Es va tractar d'una passejada per la vora del riu Manol. Aquest acte, organitzat per la plataforma, es va fer amb el suport de vuit entitats del municipi i va tenir la presència de prop d'un centenar de persones. La passejada va finalitzar amb una botifarrada a Palol Sabaldòria. També s'han recollit signatures en els partits de futbol i basquet que disputen els equips locals.

Per demà s'ha programat una altra activitat; en aquest cas, un debat sobre la independència de Catalunya que protagonitzaran l'historiador Juli Gutiérrez Deulofeu i el regidor del PP de Figueres, Diego Borrego. L'acte es farà al casal de la gent gran del nucli antic, a partir de 2/4 de 9 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.