Salt situarà set punts de votació al municipi el 25-A per als prop de 25.000 electors amb dret a vot

La participació dels immigrats serà clau, ja que representen el 40% del cens

El casal de jubilats, la rambla Maçana, el col·legi Pompeu Fabra, la Coma-Cros, l'Estació Jove, el passeig Ciutat de Girona i un local al carrer Major seran els set punts on els saltencs podran anar a votar el dia 25 d'abril i participar en la consulta sobre la independència. Salt serà una de les poblacions més grans que en aquesta tercera onada de votacions participaran en la consulta i disposarà d'un cens de gairebé 25.000 persones.

Per garantir una bona organització, Salt Decideix tindrà el suport d'uns 200 voluntaris que participaran en tasques de seguretat i informació durant la jornada electoral d'aquí a deu dies. L'entitat se centra ara en la formació d'aquests voluntaris i en la campanya de vot anticipat. El cap de setmana, el vot anticipat es durà fins a la Fira del Trasto i la Ganga, que es farà diumenge a la plaça Verdaguer. Salt Decideix es mostra molt satisfeta dels actes organitzats fins ara, com per exemple el debat sobre la viabilitat econòmica de Catalunya o el sorteig d'obres d'art d'artistes saltencs, que es van fet diumenge i dilluns passat per promoure la participació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.