Política

ERC proposa un canvi de seu del mercat de Lloret

Els republicans, sense Avancem, presenten la llista amb Roger Torrent

El grup d’ERC de Lloret, encapçalat per Jordi Orobitg, va presentar divendres la llista per a les municipals. ERC (dos regidors de 21, i socis de CiU a l’equip de govern) proposa un canvi de seu del mercat i que l’edifici pugui convertir-se en un hotel d’entitats, “i buscar una alternativa per als actuals paradistes”.

ERC forma part de l’equip de govern des del 2011, primer amb Romà Codina de batlle i després amb Jaume Dulsat. “Fa vuit anys que contribuïm a l’estabilitat i la governabilitat”, manifesta Orobitg, que afirma que la feina del seu grup també ha permès que no hi hagi dubtes que Lloret vol canviar la imatge de la destinació turística.

La llista serà íntegrament d’ERC ja que el grup d’Avancem, encapçalat pel regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, ha decidit no continuar. Bernat, exedil del PSC, tancarà la llista. La número 2 serà Jennifer Pérez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia