Política

El PSC de la Bisbal torna a apostar per Òscar Aparicio

El veterà polític repeteix com a cap de llista amb el propòsit d’aportar una visió experimentada

Diu que actuarà de manera efectiva des del primer dia

Òscar Aparicio, que repeteix com a cap de llista del PSC a la Bisbal, presenta la seva candidatura amb el propòsit d’aportar una visió experimentada de la gestió municipal, oferir una alternativa responsable “a la paràlisi de l’equip de govern actual” i projectar la ciutat amb un pla integral per al sector sud que equilibri el municipi.

“Em presento –remarca Aparicio– perquè tinc experiència i m’agrada la gestió municipal; perquè ni ERC ni la CUP ni ICV, al govern, no han fet una bona gestió al municipi.” Segons el candidat, el PSC aporta aire fresc i esperança i ell, com a candidat, ha viscut de molt a prop “els neguits dels companys socialistes durant els últims anys”: “I també he vist amb quina dignitat han aguantat i han donat la cara reivindicant l’ànima dels socialistes catalans”, hi afegeix. Òscar Aparicio creu que hauria fallat als companys si “les dificultats” l’haguessin “fet defallir” de presentar-se a la Bisbal. Una declaració d’intencions per aportar “una manera diferent de fer política al municipi, la que ja ens és pròpia fonamentada en la responsabilitat i no defugir buscar solucions a problemes complexos”.

Aparicio proposa un programa que inclou com a prioritat un paquet d’actuacions per executar durant els primers cent dies: “Tots som gent amb experiència municipal. No necessitarem els primers cent dies de gràcia per situar-nos. Podem actuar com a govern de manera efectiva des del primer dia.” Aquest paquet d’actuacions inclou resoldre de manera definitiva el contenciós sobre la biblioteca “causat per la gestió de l’actual alcalde”; estimular la capitalitat de la Bisbal, a través d’un conveni per mancomunar serveis amb Cruïlles, Monells i Sant Sadurní, Ullastret, Corçà i Forallac; municipalitzar la gestió de l’aigua, i establir criteris de contenció de la despesa per rebaixar la pressió fiscal al municipi, entre altres punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.