Política

Gaspar (PSC) plega i fitxa per Junts X Vilafant

Roser Sendra, que encapçala la llista, anuncia que ell en formarà part

L’actual regidor del PSC, primer tinent d’alcalde d’Hisenda, Cultura i Promoció del govern que encapçala la socialista Consol Cantenys a Vilafant ha anunciat que passa a sumar-se a la candidatura de Junts per Vilafant, llista que encapçalarà l’actual regidora de CiU Roser Sendra.

Gaspar va dimitir ahir com a regidor del govern i va fer públic que ho feia per sumar-se “a un projecte més plural i menys personalista, amb un programa electoral que treballa pel municipi i que defensa les llibertats del país”. Gaspar ja havia renunciat el mes de gener passat al càrrec de portaveu del PSC en haver-hi “desavinences importants amb el pensament del partit”.

Sendra, candidata a l’alcaldia de Junts per Vilafant, ha format un equip transversal, que aplega les diferents sensibilitats del municipi, en el qual ha sumat persones de tot el poble que tenen en comú “les ganes de tirar endavant un projecte de poble que dona més rellevància als aspectes socials que a les grans inversions, un projecte de poble que dona un suport inequívoc al nostre país i a les seves institucions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia